anglèscatalàespanyolfrancès
La Torreta
Anya - La Noguera (Lleida)
 Tel. 973 40 20 45

 Reserva online
Dia d'entrada: Nits: Enviar

Gastronomia

Els embotits són l’orgull de la comarca; els mercats setmanals dels pobles de la zona proporcionen al visitant la possibilitat d’adquirir els productes típics; el pa, coques, vi, oli, etc.

Alguns d’aquests productes típics es poden trobar a la mateixa botiga de Montsonís, per separat o bé comprant una cistella preparada especialment perquè el visitant s’endugui el bo i millor de la gastronomia de la Noguera.

I si el visitant es decideix per gaudir dels famosos cargols a la llauna, la zona compta amb nombrosos restaurants que ofereixen una cuina casolana i d’alta qualitat a preu accessible.

D’altres “encants gastronòmics” ideals per assaborir des de La Torreta poden ser, per exemple, la Fira del Torró d’Agramunt, a l’octubre; la Fira de la Perdiu a Vilanova de Meià, al novembre; la Fira del Meló i la matança del porc a Artesa de Segre, o bé la Coca de Samfaina Gegant a Balaguer

 


Activitats culturals

Endinsar-se pels carrers empedrats de Montsonís és submergir-se dins d'un món on la realitat quotidiana no hi té cabuda. És un salt en el temps, un forat negre ben conservat que busca en el passat la seva filosofia de vida.


Castells de Lleida, 2006 - www.castellsdelleida.com -